Home » Blandet » General Hydroponics

General Hydroponics

General Hydroponics blev indført i 1970’s af en gruppe af innovative videnskabsfolk, ingeniører og teknikere med henblik pÃ¥ at fremme den revolutionerende koncept af Hydroponics. General hydroponics er i dag en førende navn i feltet hydroponics. De har fabrikker over hele Nordamerika og Europa. Hydroponiske dyrkning af NASA pÃ¥ den internationale rumstation sker med bistand fra General Hydroponics.

Hydroponics er en innovativ teknik for jord-mindre dyrkning af planter i rige naeringsoploesninger. Hydroponics er nogle typiske fordele i forhold til de konventionelle metoder som planterne er sundere og vokse moden tidligt. De kræver mindre plads og selv hvis gartneren er ude i lang tid planterne lider ikke. Hydroponics forbruge mindre plads og vand.

General Hydroponics produkter anvendes til hi-tech havearbejde, kommercielle planteavl og for landbruget eksperimenter i laboratorier og universiteter over hele kloden. Videnskabsmand og ernæringseksperter på General Hydroponics i øjeblikket at udvikle nye hydroponiske systemer og perfektionere næringsstof formler. Disse teknikker og næringsstof formler vil øge udbyttet, smag og vitamin & mineral indhold i fødevareafgrøder. Afdelingen for Farm i General Hydroponics tester mange sorter af planter til vækstrate, udbytte, smag, ernæring, udseende, holdbarhed og hydroponiske levedygtighed. Forskellige teknikker til dyrkning af top-kvalitet afgrøder af højere næringsværdi er i eksperimentel faser.

Tre grundlæggende hydroponics teknikker bruges af General Hydroponics. I den første, kaldet næringsstof film teknik, er rødder af planter suspenderet i næringsstof blanding indeholdende trug. Den anden kaldes aeroponics omfatter suspension af planter i tåge og næringsstoffer er leveret gennem en luftpumpe. Den tredje teknik er samlet system. Rødderne af planter er placeret mellem inerte materialer som ler småsten eller skum chips dyppet i næringsstof løsning.

Da hydroponics ikke er vokset i jord afhængige de naeringsoploesningen blandet i vand til deres vækst. Standard gødning er simpelthen utilstrækkelige for dem. Således sammensat specielt gødning som General Hydroponics Nutrients bruges til dem. Disse er hydroponiske Gødning blandinger anvendes under pH buffer pH vifte 5 til 6. Næringsstof blandingen ændres hver to uger og i løbet af denne tid kun mere vand er føjet til anlægget. Dette skyldes hvis koncentrationen af næringsstof løsning stiger over en vis grad dette kan brænde planternes rødder. General Hydroponics næringsstoffer er pålidelig, fleksibel og pH buffer hydroponiske næringsstoffer. NASA bruger deres Flora-serien for rumfart eksperimenter.


7 kommentarer

  1. I will immediately take hold of your rss feed as I can’t find your email subscription hyperlink or newsletter service. Do you have any? Please let me understand so that I may subscribe. Thanks.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.