Home » Blandet » Har du brug for en finansiel planlægger?

Har du brug for en finansiel planlægger?

Uanset hvor mange penge, du foretager, det betaler sig at holde styr på penge kommer og går. Selv hvis du gør et godt stykke arbejde med det, er der vigtige tidspunkter i dit liv, når vi taler med en professionel rådgiver giver mening.
Næsten alle større liv begivenhed – at finde eller at miste job, at få gift eller skilt, at have en baby, købe en hjem – er tilbøjelige til at have en stor indvirkning på din økonomi. Et nyt job kan betyde du gør flere penge–intet problem der, så længe du kender den bedste måde at investere det. Giftes kan betyde du har en anden indkomst til at regne med, men nu har du nogen optælling på jeres så godt. Købe et hus betyder, at du nødt til at komme op med en velvoksen beløb af kontanter for en udbetaling, vænne sig til månedlige afdrag på realkreditlån og mødes på bekostning af huset reparationer.
Lad os se på hvad der sker, hvis en baby kommer ind i din finansielle billede. Første, medicinske regninger skal betales, så er vigtigt at have gode sygesikring. Få forsikring planer omfatte alt, så du bliver nødt til at have en kontant reserve til dækning af selvrisikoen og ekstramateriale, ikke at nævne de møbler, tøj og diverse skal du når nyfødt kommer hjem.
Med en ny tilføjelse til familien, du ønsker at sikre, at hele familien (baby, også) er beskyttet, hvis noget skulle sket for dig–at betyder gennemgang af liv og invalideforsikring at være sikker på det er passende for din nye ansvarsområder.
Der er fremtiden for at begynde at tænke på, også. Bliver dit barn går på college? Hvis ja, anslår College Board, at sekundær uddannelse omkostninger stiger 7% til 8% om året, en sats, der er meget højere end inflationen. Råd til de gennemsnitlige $7.000 samlede omkostninger for en state university, skal du begynde at spare 195 dollar om måneden. Vent, indtil dit barn er 7 år gammel og den månedlige mængde hopper til $240! Så er det smart at sætte væk en lille beløb hver måned.
Hvad kan du gøre for at imødekomme nye stammer på din lønseddel? Hvordan kan du møde alle dine nye ansvarsområder? Med et vigtigt finansielle mål (f.eks. at uddanne et barn) vil du arbejde med et generalist–en finansiel planlægger. En masse professionelle specialiserer sig inden for områder som skatter eller lagre, men en finansiel planlægger hjælper dig med at forstå de “store billede”. En kvalificeret finansielle planner kan hjælpe dig med at sortere din aktuelle finansielle situation, hjælp du angive kort – og langsigtede mål og målsætninger, så forelægge et “blueprint” designet til at vise dig, hvordan du kan opfylde dine mål mens opholder sig inden for din hjælp.
Der er intet mere bestemt end ændring. Og lige som du lærer at tilpasse sig ændringer livet kaster din måde, du kan regne ting ændre med dine finanser.
Trevor J. Wisniewski, MS
Finansiel rådgiver
Raymond James & Associates, Inc.


3 kommentarer

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.