Home » Blandet » Når at få en anden pant

Når at få en anden pant

Hvis du finder dig selv kæmper for at få enderne mødes, behov for nogle ekstra penge til hjem reparationer eller hjem forbedringer, eller bare finde, at du har nogle finansielle behov, at du ikke kan opfylde med din standard løn, kan du overveje at tage ud en anden pant i dit hjem.

Selvfølgelig, når mange mennesker tænker på en anden pant tænker de på det scenario, der præsenteres normalt i film og på tv af enkeltpersoner ved at drukne i gæld, der har haft til at tage flere pantebreve blot at holde sig oven vande.

Mens dette kan være tilfældet med nogle personer, gør de fleste mennesker, der tager et nyt lån så blot som et middel til at dække udgifterne eller at starte nye projekter ved hjælp af en form for sikkerhedsstillelse, der er både høj værdi og let at finde en långiver for.

Nedenfor er nogle ekstra oplysninger, der vil fortælle dig præcis hvordan en anden pant virker og hvordan man får de bedste tilbud på dit nye realkreditlån, som du kan.

Definere anden pantet

Før du kan få en anden pant, hjælper det for at vide præcis, hvad man er. Dybest set, en anden realkreditlån er en sekundær lån, der er taget ud på en allerede belånte ejendom. Dette lån er anset for at være underordnet i forhold til den oprindelige realkreditlån, hvilket betyder, at långiveren der udstedte lån vil kun modtage deres penge efter den oprindelige realkreditlån er blevet tilbagebetalt i tilfælde af en standard og den efterfølgende salg af ejendommen.

Sekunder realkreditlån er generelt anses for at være en større risiko end den oprindelige realkreditlån, da långiver, som har udstedt den oprindelige realkreditlån har første ret til ejendommen… på grund af dette er renten for en anden pant normalt højere end for den primære pant.

Almindelige anvendelser for en anden pant

Foruden eksemplerne ovenfor er der mange almindelige anvendelser for de midler, der er modtaget fra en anden pant. Disse lån er ofte bruges til at konsolidere flere gæld i en enkelt månedlig betaling, eller de kan bruges til at finansiere en ferie eller bevægelige udgifter.

Anden realkreditlån er også en fælles metode til at sikre start kapital til nye virksomheder i stedet for en lille virksomhed lån, og har også været brugt som alternative midler til finansiering af nye køretøjer, betale for udgifter til lægebehandling og andre store udgifter, der kan være vanskeligt at betale for ud af lommen.

Shopping for de bedste renter på realkredit

For at sikre at du får den bedste pris for din anden pant, er det vigtigt at shoppe rundt på forskellige långivere at se, hvem der har de bedre tilbud. Mange sekunder realkreditlån kommer fra finansieringsselskaber og realkreditinstitutterne, selvom du skal sørge for at du holde dine muligheder åbne… efter alt, hvis du beslutter at ignorere visse typer af långivere du måske glip af de bedste priser.

Anmode om lån citater på samme måde, som hvis du var shopping for primære pant eller andre lån, at få citater fra en række forskellige långivere og online udlån virksomheder. Tage din tid og nøje sammenligne både de rentesatser, der hver långiver tilbyder og tilbagebetalingsbetingelser, som du forventes at overholde.

Når du har fundet den anden pant tilbud, der har de bedste priser for de betingelser, de tilbyder, undersøge tilbuddet yderligere… der er en god chance for, at det vil være lån for dig. Kontrollere de vilkår og priser, der tilbydes, og indsende din ansøgning; du er godt på vej til at få de penge, du har brug for fra din nye anden pant.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:


1 kommentar

  1. Wow! This can be one particular of the most useful blogs We’ve ever arrive across on this subject. Actually Excellent. I’m also an expert in this topic therefore I can understand your effort.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.