Home » Blandet » Sælge dit hjem om vinteren

Sælge dit hjem om vinteren

I mange dele af landet, kan sælger et hjem i vintermånederne være en udfordring. Triste, kolde vejr og slutningen årets ferie kan holde køberne væk og øger frygten for dit hjem bor på markedet længere tid end forventet.
Men der er et par ting du kan gøre for at forbedre “bremse appel.” Og når det sker, købere vil tage varsel.
For eksempel, hvis dit hjem har været på markedet i mere end seks måneder, dens nok tid til at ændre den salg tilgang. Der er flere faktorer, der kunne tages op til revision med din ejendomsmægler til at bestemme forbedringer, der kan gøres. Anmode om en revurdering af salgsprisen; Det kan være for høj til det aktuelle marked. Også, Spørg agenten til en ny eller opdateret marketingplan og bede om en specifik forklaring af hver enkelt aktivitet. Marketing dit hjem går ud over et par annoncer i avisen og en fortegnelse på flere notering Service (MLS); en god agent vil gøre mere for at få din hjem solgt.
Hvis din nuværende agent ikke reagerer på din tilfredshed, du bør kontakte ejendomsmæglers (ejeren af kontoret) og bede om en anden salgsagent – eller hvis du ikke længere er under nogen kontraktmæssig forpligtelse til virksomheden, kan det være tid til forandring real ejendom kontorer helt.
Når du indstiller prisforlangende gennem en sammenlignende markedsføring analyse, sammenligne lignende boliger sælges i vintermånederne. Mange ejere sat deres for høje udbudspris på grund af sammenligninger med salgspriser i højsæsoner. Altid forsøge at sammenligne egenskaber solgt på samme tid af året.
Når du har afgjort på en prisforlangende, sin tid til at fikse op interiør og eksteriør af dit hjem. Mange ejendomsmæglere anbefaler åbning så mange gardiner som muligt for at tilføje lys og farve til værelser. Det foreslås også, at du holder forår og sommer billeder af dit hjem ud på borde og i klart udsyn. Billeder af din forhave blomster eller baggård skygge træ fuld sommer blomstrer kan hjælpe med at svinge mange købere til fordel for et køb.
Opholder sig på toppen af vinteren vedligeholdelse og gøremål er en anden sikker-brand måde at tilføre værdi til dit hjem. Et pænt skovlet indkørsel og ryddet gangbro kan tilføje en nice touch. Sørg for at ovnen er i god stand og at rumtemperaturen holdes på et komfortabelt niveau. Også, check at se, at kælderen hvis tør og forseglet fra enhver kladder.
Tag dig selv på en rundtur i dit hjem. Start i kælderen og arbejde dig vej gennem huset. Mere end sandsynligt du vil se mange tidligere uopdagede rodet rum og nødvendige reparationer, der kan slukke for potentielle købere.
Overbelast ikke dit hjem med holiday dekorationer, enten. Køberen skal have en chance for at se dig hjem i sin daglige tilstand.


1 kommentar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.